Marinerede squash

4 pers.

Ingredienser

2-3 squash
salt
125 g bacon i tern
250 g frisk spinat
3 spsk. smør eller olie
1-2 spsk. vineddike
1 spsk. kapers

Fremgangsmåde

Skær squash i tynde skiver på langs med en ostehøvl. Drys skiverne med salt og lad dem trække i 15 minutter. Skyl og tør dem.
Rist bacontern sprøde og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Nip spinaten for de groveste stilke og skyl godt. Skær den i strimler. Rist squash i fedtstoffet på en pande, de skal forblive let sprøde. Tag den af og kog spinaten på. Rist kort, mens det hurtigt vendes rundt. Tag spinaten af og drys med salt og friskkværnet peber.
Anret spinat i et lav fad og læg squashskiverne over. Drys med de sprøde bacontern, stænk med vineddike og drys med kapers. God til buffet.