2 pers.
Ingredienser
1 svinemørbrad, afpudset
groft salt, friskkværnet peber
1½ dl god æblemost
1 spsk. saltede kapersbær, godt skyllede
1 tsk. syltede madagascar peber (grønne peberkorn)
små, nye kartofler
2 friske majskolber
koldt smør
smør og olie til stegning
Fremgangsmåde
Varm smør og olie på en pande. Krydr mørbraden med salt og friskkværnet peber, brun mørbraden godt på alle sider. Hæld æblemosten ved sammen med de godt skyllede kapers og peberkornene. Lad kødet simre i ca. 8-10 minutter, til kødet er let rosa indeni eller helt genenmstegt, alt efter ønske. Vend kødet af og til.
Kog kartoflerne, til de er netop møre. Skær majskernerne af de friske majskolber og kom dem i en gryde sammen med lidt smør og groft salt. Varm majskernerne godt igennem og server dem til mørbraden skåret i skiver, kartofler og skysaucen fra panden.