
4 pers.
Ingredienser
500 g oksekød (inder- eller også yderlår)
1 flaske mørkt øl
1 spsk. Soya
2 spsk. Koncentreret tomatpure
1 tsk. Rosmarin
5-6 tørrede enebær
1 løg
salt. Friskkværnet peber
2-3 gulerødder
1 spsk. Majsstivelse
Fremgangsm & aring;De
Bland løg. Soya. Tomatpure. Rosmarin og knuste enebær i en gryde og lad det koge godt sammen i nogle minutter. Skær kødet i tern. Pil løget. Hak det og kom det i gryden sammen med kødet. Kun lidt ad gangen & #8211;, Så gryden ikke går af kog!!!
Krydr med salt og friskkværnet peber. Lad gryderetten småsimre under låg i ca. 45 minutter. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Læg dem i gryden. Når der er 10 minutter tilbage af kogetiden. Bland majsstivelse med lidt vand og jævn retten; Lad den koge op og server med kogte kartofler og broccoli.