
4 pers.
Ingredienser
8 regnbueørred fileter
1 citron
8 kogte aspargeskartofler
8 ansjosfileter
1 rødløg. Finthakket
3 hårdkogte æg. Hakket
4 spsk. Smør
1 citron
stanniol
Sauce.
½ dl grov. Sød sennep
½ dl sukker
1½ dl olie
1 dl creme fraiche 9%
2 bdt. Dild. Hakket
salt. Friskkværnet peber
Fremgangsm & aring;De
Pres lidt citronsaft over fileterne og drys dem med salt. Lad dem trække imens resten forberedes.
Skær kartoflerne i skiver og hak ansjoserne. Bred 4 dobbelte stykker stanniol ud på køkkenbordet. Fordel kartofler. Ansjoser. Løg og æg på stanniolen. Rul fileterne sammen og læg rullerne ovenpå ægge-blandingen. Læg en klat smør i hver pakke og pres citronsaft over. Luk pakkerne godt til og læg pakkerne over godt kul på grillen. Efter 25 minutter skulle de være færdige & #8211; Fisken bliver helt hvid og fast;
Pakkerne kan også bages ved 200 grader i ca. 15 minutter. Spises direkte fra pakken.
Sauce.
Ingredienserne blandes sammen og smages til. Kommes over fiskepakkerne.