Livsstil og God Mad

Balsamico kylling med timian

Ingredienser

30 g mel
salt, friskkværnet peber
125-130 g kyllingebryst skåret i strimler
2 spsk. olivenolie
1 stor løg, halveret og skåret tyndt
2½ dl hønsebouillon
2 spsk. balsamico
2 spsk. friske timianblade eller ½ tsk. tørrede

Fremgangsmåde

Bland mel med salt og friskkværnet peber. Tilsæt kyllingestykker. Ryst overskydende mel af. Opvarm olie. Tilsæt kylling og vend dem 1 gang (ca. 10 minutter). Tilsæt mere olie når kyllingstykkerne begynder at sidde fast. Stil til side. Tilsæt løg og lad det svitse 1-2 minutter. Skrab det der sidder fast i bunden løs. Tilsæt bouillon, balsamico, timian, salt og friskkværnet peber. Lad det koge op og rør tit, ca. 7 minutter til løgene er bløde og sauce lidt sirupsagtig.
Serer med ris.

Exit mobile version