
4 pers.
Ingredienser
Dukkah (krydderiblanding).
1/4 tsk. Røget paprika
1/4 tsk. Groft salt
20 g mandler
1 tsk. Hele. Sorte peberkorn
1 spsk. Hele korianderfrø
fintrevet citronskal (økologisk)
endda.
800 g flanksteak (okse)
Fremgangsm & aring;De
Kom mandlerne i en blender og kør til de er finthakkede. Kom korianderfrø og hele peberkorn i en morter og stød dem. Kom mandler og stødte peberkorn og korianderfrø på en tør pande. Rist til mandlerne bliver gyldne og krydderierne begynder, at dufte. Hæld blandingen i en skål og rør paprika. Salt og citronskal i.
Dup kødet tørt og drys med salt og friskkværnet peber. Grill det over godt varme kul 5-6 minutter på hver side. Eller til det er som ønsket. Drys med dukkah og skær i tynde skrå skiver.