Hyldblomst-/æblekompot med kaneltopping

4 pers.

Ingredienser

½ dl koncentreret hyldebærsaft
1 tsk, frisk, fintrevet ingefær
2 spsk. rørsukker
3 store, aromatiske æbler, skrællet, udkernet og skåret i grove stykker

Kaneltopping:
1 spsk. rørsukker
1 tsk. stødt kanel
1 spsk. smør
125 g daggammelt brød, revet i små stykker

Fremgangsmåde

Kom æblerne i en gryde sammen med hyldeblomstsaft, ingefær og sukker. Damp æblerne møre ved svag/middel varme, rør i dem af og til.
Rist brødkrummerne i smørret, til de bliver gyldne. Når de er færdige, vendes sukker og kanel i og de afkøles.
Fordel æblekompotten i 4 glas eller små skåle og kom kanel-krummerne ovenpå, server.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik