Skinkeruller med citron

2 pers.

Ingredienser

2 skinkeschnitzler
skal af 1 citron
10 salvieblade
havsalt, friskkværnet peber

salat:
1 dl perlebyg
1 butternutgræskar i små tern
4 fed hvidløg i tynde skiver
blade fra 3 kviste frisk timian, hakket
50 g ristede græskarkerner
lidt friskpresset citronsaft
havsalt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skræl græskar, flæk den, skrab kerner ud og skær kødet i små tern. Vend græskar med lidt ekstrajomfruolivenoie, timian, hvidløg, salt og friskkværnet peber. Kom dem i et ovnfast fad og bag ved 180 grader i ca. 15-20 minutter. Græskarternene skal være møre, men stadig have bid.
Kog perlebyggen efter anvisning på emballagen.
Bank schnitzlerne flade og halver den på den korte led. Skræl skrællen af citronen med en tyndskræller eller en kartoffelskræller. Fordel salvieblade og citronskal på kødet, krydr med salt og friskkværnet peber. Rul dem sammen og fæstn med en tandstikker. Steg dem i lidt olie på en pande, til de er gennemstegte, krydr med salt og friskkværnet peber.
Vend de bagte græskar med perlebyggen, smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Server salaten til skinkerullerne.