Bagt, varmrøget laks med blomkålssalat

2 pers.

Ingredienser

2 varmrøgede laksestykker
1 lime i tynde skiver
1 bdt. dild, hakket
1 bdt. forårsløg, snittet
Blomkålssalat:
400 g blomkål i små buketter
1 tsk. karryp
2 tsk. dijonsennep
½ dl vand
100 g fine ærter, frosne
olie

Fremgangsmåde

Riv 2 store stykker bagepapir af. Læg fiskestykkerne midt på papiret og fordel skiver af lime ovenpå sammen med halvdelen af de snittede forårsløg og dilden. Luk pakkerne godt sammen og bag ved 200 grader i 10 minutter.
Varm olie op på en pande, tilsæt karry og lad det stege i ½ minuts tid, under omrøring. Tilsæt blomkål og rist det i 3-4 minutter. Rør sennep og vand sammen og hæld det over blomkålen, vend godt rundt. Steg videre til blomkålen er mør, men stadig har bid. Vender ærter og resten af de snittede forårsløg og dild i. Slut efter 1 minuts tid, krydr med salt og friskkværnet peber. Smag til og server til laksepakkerne.