
Let og lækkert hverdagsmad.
4 pers.
Ingredienser
250 g spaghetti
2 spsk. Olivenolie
1 udkernet. Fintsnittet chili
2 finthakkede fed hvidløg
½ dl hakket persille
1 lille glas velafdryppede kapers
1 spsk. Reven citronskal
2-3 spsk. Citronsaft. Evt. Mere
50 g smør
1 ds. Velafdryppet tun naturel
salt. Friskkværnet peber
reven parmesanost
Fremgangsm & aring;De
Kog pastaen al dente. Afdryp og hold den varm. Sauter chili. Hvidløg og persille i olie i et parminutter. Tryk kapers tørre og bland dem ved sammen med smør og citronskal og -saft. Lad det hele snurre et par minutter. Vend forsigtigt tunkødet i og lad det blive gennemvarmt. Smag saucen til med salt og peber. Før den blandes med den varme pasta. Der omgående serveres med reven ost og evt; Brød.