Spaghetti med tun og kapers

Let og lækkert hverdagsmad.
4 pers.

Ingredienser

250 g spaghetti
2 spsk. olivenolie
1 udkernet, fintsnittet chili
2 finthakkede fed hvidløg
½ dl hakket persille
1 lille glas velafdryppede kapers
1 spsk. reven citronskal
2-3 spsk. citronsaft, evt. mere
50 g smør
1 ds. velafdryppet tun naturel
salt, friskkværnet peber
reven parmesanost

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente, afdryp og hold den varm. Sauter chili, hvidløg og persille i olie i et parminutter. Tryk kapers tørre og bland dem ved sammen med smør og citronskal og -saft. Lad det hele snurre et par minutter. Vend forsigtigt tunkødet i og lad det blive gennemvarmt. Smag saucen til med salt og peber, før den blandes med den varme pasta, der omgående serveres med reven ost og evt. brød.