Kanelsnegle

ca. 25 stk.

Ingredienser

50 g gær
1 dl mælk
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 æg
100 g blødt smør
ca. 300 g mel

Fyld:
100 g smør
100 g brun farin
½ spsk. kanel
75 g rosiner

Glasur:
100 g flormelis
1 spsk. rom eller vand

Fremgangsmåde

Udrør gæren i lunt mælk. Kom sukker, salt og sammenpisket æg i. Findel smørret i melet. Kom det i dejen og ælt den sammen. Sæt den til hævning tildækket, et lunt sted i ½ time.
Fyld:
Rul dejen ud til en stor firkant. Rør smør og farin sammen, smør det på dejpladen. Drys kanel og rosiner på. Rul dejen sammen som en roulade. Skær dejpølsen i 1 cm. tykke skiver. Lad dem efterhæve i 15 minutter.
Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Rør flormelis med rom eller vand og kom glasuren på sneglene.