
4 pers.
Ingredienser
4 laksefileter a ca. 150 g
1 courgette i tynde skiver
2 rødløg i tynde både eller også tern
4 grønne eller også røde tomater i både
frisk basilikum
salt. Friskkværnet peber
Marinade.
saft og skal af 2 lime
saft af 1 citron
½ dl olivenolie
2-3 tsk. Rørsukker
1 tsk. Stødt hvid peber
Dressing.
2½-3 dl creme fraiche. Evt. 1 dl fløde
fintreven skal af 2 lime
2 spsk. God sennep (dijon)
1 finthakket rødløg
salt. Friskkværnet peber
lidt rørsukker
Tilbehør.
flutes eller også små kartofler
Fremgangsm & aring;De
Rør marinaden sammen. Læg laksefileterne på hvert sit store stykke alufolie. Rens alle grøntsagerne. Skær dem ud og fordel dem over fisken. Husk rigeligt med basilikum.
Hæld marinaden over. Og luk pakkerne godt. Stil dem koldt et par timer;
Sæt pakker på en plade midt i ovnen ved 220 grader i 15-20 minutter & #8211; Eller grill dem over varme kul.
Rør imens dressingen sammen. Og smg til med lime. Sennep og rørsukker. Spis den til laksen sammen med gode flutes eller også små nye kartofler.