Grønsagswok med marinerede kyllingespyd

4 pers.

Ingredienser

250 g kyllingeinderfilet
4 spsk. teriyakisauce
200 g nudler
1 fed hvidløg
1 bdt. forårsløg
2 spsk. sesamolie
2 spsk. sesamfrø
1 pose frossen broccoli
1 bakke minimajs
1 håndfuld bønnespirer
1 dåse kokosmælk
saft af 1 lime
1 spsk. sød chilisauce

Fremgangsmåde

Sæt kylling på spyd og vend spyddene i teriyakisauce. Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand over til de er dækket. Hæld vandet fra efter 2 minutter.
Steg kyllingespyd på en pande (gerne grillpande) i 10 minutter til kødet er gennemstegt.
Hak hvidløg. Skær forårsløg i skrå skiver.
Varm sesamolie i en wol og rist sesamfrøene let. Tilsæt hvidløg og forårsløg, lad det stege i 2 minutter. Tilsæt frossen broccoli, minimajs, bønnespirer og de udblødte nudler. Vend det godt rundt til broccolien er optøet.
Hæld kokosmælk, limesaft og chilisauce i wokken og lad det småsimre i 2-3 minutter. Server grønsagerne med kyllingespyddene.