
4 pers.
Ingredienser
4 tortilla pandekager
200 g laks
200 g frisk spinat
olivenolie
Mandelpesto.
200 g smuttede mandler
1 fed hvidløg
1 spsk. Eddike
salt. Friskkværnet peber
½ citron
Fremgangsm & aring;De
Tænd ovnen på 180 grader.
Befri laksen for evt. Ben og steg den i ovnen i et ildfast fad. Krydr med salt og friskkværnet peber. De kan også steges på en pande.
Skyl spinaten rigtig godt. Skær den i lange strimler og steg den let på en pande i 2 minutter til spinaten falder sammen.
Ingredienserne til mandelpestoen blendes og smages til med salt. Friskkværnet peber og citron.
Varm tortilla pandekagerne Skær laksen i aflange strimler. Smør mandelpesto på hver wrap. Kom spinat på og tilsidst laksen. Krydr med salt og friskkværnet peber. Rul sammen.