Marinerede tigerrejer

4 pers.

Ingredienser

400 g rå tigerrejer med skal, optøede
1 håndfuld frisk basilikum, bladene lægges oveni hinanden, rulles sammen og skæres i tynde strimler
1 agurk i skiver
2 håndfulde blandede salatblade, godt skyllede og slynget tør
lidt olie

Marinade:
2 frisk, røde chili, udkernet
2 dl. olivenolie
3 fed hvidløg
1 tsk. honning
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pil skallen af rejerne. Skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm. Varm olie op på en pande og steg rejerne i 3-4 minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Tag rejerne af panden og kom dem i en skål.
Ingredienserne til marinaden kommes i en blender og køres glat. Hæld marinaden over rejerne og lad den trække i ca. 6 timer i køleskab.
Anret salat på 4 tallerkner. Fordel skiver af agurk ovenpå. Lad rejerne dryppe af – gem lidt af lagen. Fordel rejerne ovenpå og drys med basilikum. Dryp med lidt af den gemte marinade og server med noget lækkert brød.