1 bradepande
Ingredienser
100 g smør
1½ dl rørsukker
1 dl fast honning
1 æg
1 dl kærnemælk
4 dl hvedemel
1 bæger hakket appelsinskal
1 pose honningkagekrydderi
Smørcreme:
2 dl flormelis
½ dl kogende vand
175 g smør, blødt
Desuden:
100 g god, mørk chokolade
Fremgangsmåde
Smelt smør, sukker og honning i en gryde, lad det køle lidt af. Rør æg, kærnemælk, mel, krydderi og hakket appelsinskal i og hæld så dejen i en lille, smurt bradepande ca. 22 x 16 cm.). Bag kagen ved 150 grader i ca. 1 time, lad den køle helt af, inden den flækkes.
Rør ingredienserne til smørcremen sammen, til en smørbar creme. Læg cremen mellem den flækkede honningkage. Overtræk med smeltet chokolade, smeltet over vandbad. Stil kagen i køleskab, til cremen er stivnet.