
4 pers.
Ingredienser
500 g kalkunmørbrad
4 skiver backbacon
smør
groft salt. Friskkværnet peber
200 g blandede svampe i mindre stykker
1 frisk. Rød chili uden kerner. Finthakket
2 fed hvidløg. Presset
1 bdt. Forårsløg. Snittet
frisk kørvel eller også persille. Hakket
Fremgangsm & aring;De
Skær mørbraden i 4 tykke skiver og sno et stykke bacon om hvert. Fæstn med tandstikker.
Brun tournados i smør på begge sider og krydr med salt og friskkværnet peber. Steg videre ved svag varme i ca. 4 minutter. Afhængig af tykkelse.
Kom lidt mere smør på panden og rist svampene ved god varme et par minutter. Bland chili. Hvidløg og forårsløg i og svits videre et par minutter. Top svampeblandingen ovenpå tournedos & #8217;Erne og drys til sidst med kørvel eller også persille. Server med ris eller også kartofler.