Spinatsalat med ovnbagt skinke

4 pers.

Ingredienser

400 g ny spinat
8 tynde skiver parmaskinke
Vinaigrette:
2 fintsnittede skalotteløg
3-4 hårdkogte æg
2 tsk. dijonsennep
1 dl sherry- eller vineddike
3 dl olivenolie
finthakkede krydderurter (esdragon, purløg, dild, salt og friskkværnet peber)

Fremgangsmåde

Rens spinaten og lad den dryppe godt af. Læg skiver af parmaskinke på et stykke bagepapir og bag den i en varm ovn på 200 grader i 4-5 minutter.
Kom skalotteløg i en skål med hakket æg. Rør sennep med eddike, salt og friskkværnet peber. Rør olien i lidt efter lidt. Tilsæt hakkede krydderurter og vend det sammen med løg og æg. Ved servering vendes spinaten i.
Server med den bagte parmaskinke og godt brød.

Jonathan Løw

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik