Visuelt vægttab

Visuelt vægttab

Et helt livs vaner ændret på kun 30 dage!

Det gør man ganske enkelt ved at studere bogens madbilleder, der bedre end mange ord fortæl-ler, hvad vores valg af fødevarer betyder, sådan rent kaloriemæssigt: På bogens venstre side er der en lille portion mad med højt kalorieindhold.
På højre side er det et bjerg af lækker mad, der kun indeholder få kalorier. Kik lige på de billeder! Dem glemmer man ikke igen.

I denne opfølger til sin første bog introducerer Dr. Shapiro desuden en komplet kostplan for 30 dage. Bogen gennemgår også hans særlige kostpyramide, der kan hjælpe os til at vælge vores mad på en mere hensigtsmæssig måde. Der er en guide til, hvad man kan spise på restaurant, retningslinier for, hvor
meget motion man skal have for at forbrænde de indtagne kalorier sammen med mange tips til, hvordan man taber i vægt.

Desuden indeholder bogen gode råd om indkøb af mad og personlige kostbevidstheds-skemaer. Der er også vigtig ernæringsinformation for børn, teenagere, ældre – kort sagt, alle!

Dr. Howard M. Shapiro, forfatter til Visuelt Vægttab, der er solgt i over 1 million eksemplarer på verdensplan, er grundlægger og leder af Howard M. Shapiro Medical Associates, en privat, tværfag-lig klinik i New York med speciale i vægtkontrol og livsstil. Klinikken, der er grundlagt i 1978, råder over diætister, psykologer og motionsinstruktører, og han tæller mange førende forret-ningsfolk, kunstnere, ledere indenfor underholdningsindustrien samt politikere blandt sine pa-tienter.

Fakta om bogen
Titel: Visuelt vægttab. 30-dages planen
Forfatter: Dr. Howard M. Shapiro
Omfang: 175 sider
Illustreret: Gennemill. i farver
Indbinding: Hæftet
Pris: 199 kr.

Udgivet den 4. februar 2005

Læs mere her

Tidligere artikelSøde fristelser
Næste artikelÅrets gang i Bedstemors køkken