4 pers.
Ingredienser
Dej:
1½ dl mel
3 dl mælk
2 æg
½ tsk. salt
25 g smør
Fyld:
1 lille løg
20 g smør
2 spsk. mel
4 dl mælk/fløde (lige dele)
1-2 tsk. esdragon
salt, friskkværnet peber
200 g pillede rejer
1 ds aspargessnitter
50 g reven ost
Fremgangsmåde
Bland eller pisk ingredienserne til dejen sammen og lad den hvile ca. 30 minutter. Hæld dejen i en kande og bag pandekager af den.
Hak løget fint og svits den i smørret. Drys med i og spæd med mælk og fløde. Smag til salt, friskkværnet peber og esdragon. Vend rejer og afdryppede asparges i. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys den revne ost over og gratiner retten i ovnen ved 200-230 grader, til retten er fint gylden og osten smeltet.