
L & aelig;Kker vegetarlassagne for to.
Ingredienser
Tomatsovs
- & frac12; Broccoli
- 1 l & oslash;G
- 1 tsk timian
- 1 tsk peber
- 1 spsk olie
- 1 d & aring;Se fl & aring;Ede tomater
- 1 tsk rosmarin
- 1 tsk oregano
- 1 tsk salt
Hvid sovs
- 25 g margarine
- & frac12; Liter m & aelig;Lk
- & frac12; Tsk reven muskatn & oslash;D
- & frac12; Tsk pebber
- 2 spsk mel
- 200 g reven ost (f.Eks mozarella)
- 1 tsk salt
Pasta
- 250 g lasagne plader
Fremgangsm & aring;De
- Tomatsovs. Hak l & oslash;G og sk & aelig;R broccoli "buketterne" fri af "stilken"
- Steg l & oslash;Get i kort tid i olie og tils & aelig;T broccoli
- Tils & aelig;T fl & aring;Ede tomater og krydderier
- M & aelig;Ngden af krydderier kan varieres, hvis dette & oslash;Nskes
- Lad sovsen sm & aring;Koge mens den hvide sovs tilberedes
- Hvid sovs. Smelt margarine og tils & aelig;T mel
- H & aelig;Ld m & aelig;Lken i lidt efter lidt mens der r & oslash;Res godt
- Tils & aelig;T salt peber og muskatn & oslash;D
- Tils & aelig;T reven ost
- Sm & oslash;R en lille bradepande/ovnfast fad og fordel rasp p & aring; Siderne. H & aelig;Ld f & oslash;Rst hvid sovs i. L & aelig;G herp & aring; Lasagne plader. Hvid sovs tomatsovs og plader l & aelig;Gges herefter i fadet i denne r & aelig;Kkef & oslash;Lge
- Afslut med hvid sovs og voila du har en superl & aelig;Kker vegetarlassagne.-)