Vegetarlasagne (2 personer)

L & aelig;Kker vegetarlassagne for to.

Ingredienser

Tomatsovs

  • & frac12; Broccoli
  • 1 l & oslash;G
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk peber
  • 1 spsk olie
  • 1 d & aring;Se fl & aring;Ede tomater
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt

Hvid sovs

  • 25 g margarine
  • & frac12; Liter m & aelig;Lk
  • & frac12; Tsk reven muskatn & oslash;D
  • & frac12; Tsk pebber
  • 2 spsk mel
  • 200 g reven ost (f.Eks mozarella)
  • 1 tsk salt

Pasta

  • 250 g lasagne plader

 

Fremgangsm & aring;De

  • Tomatsovs. Hak l & oslash;G og sk & aelig;R broccoli "buketterne" fri af "stilken"
  • Steg l & oslash;Get i kort tid i olie og tils & aelig;T broccoli
  • Tils & aelig;T fl & aring;Ede tomater og krydderier
  • M & aelig;Ngden af krydderier kan varieres, hvis dette & oslash;Nskes
  • Lad sovsen sm & aring;Koge mens den hvide sovs tilberedes
  • Hvid sovs. Smelt margarine og tils & aelig;T mel
  • H & aelig;Ld m & aelig;Lken i lidt efter lidt mens der r & oslash;Res godt
  • Tils & aelig;T salt peber og muskatn & oslash;D
  • Tils & aelig;T reven ost
  • Sm & oslash;R en lille bradepande/ovnfast fad og fordel rasp p & aring; Siderne. H & aelig;Ld f & oslash;Rst hvid sovs i. L & aelig;G herp & aring; Lasagne plader. Hvid sovs tomatsovs og plader l & aelig;Gges herefter i fadet i denne r & aelig;Kkef & oslash;Lge
  • Afslut med hvid sovs og voila du har en superl & aelig;Kker vegetarlassagne.-)