Tomatbøf i fad

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2-3 tomater
  • 2½ dl. tomatjuice
  • 2 stk. oksebøf á ca. 125-150 gram
  • salt og peber
  • 1 tsk. oregano
  • ½ tsk. timian
  • 1 tsk. paprika

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg og skær tomaterne i skiver. Læg tomatskiverne i bunden af et ildfast fad og fordel løg og hvidløg herover. Rør salt, peber og krydderier ud i tomatjuicen og tilsæt dette. Sæt fadet i ovenen i ca. 20 minutter ved 200 grader.
Steg bøfferne på en slip-let pande til de er gennemstegte og læg dem herefter ovenpå grøntsagerne i fadet.

Server med pasta

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik