
Ingredienser
- 60 gram b & aring;Ndspaghetti (ukogt v & aelig;Gt)
- 1 lille l & oslash;G
- 1 gulerod
- 2 tsk. Olie
- 100 gram champignon
- 120 gram mager skinke
- 150 gram kvark 5+
- friskkv & aelig;Rnet sort peber
Fremgangsm & aring;De
Kog pastaen. Pil l & oslash;G og hak det fint. Skr & aelig;L guleroden og sk & aelig;R den i tynde stave. Svits l & oslash;G og gulerod i olie ved svag varme i 4-5 minutter. Rens champignoner og sk & aelig;R i skiver. Svits champignoner sammen med l & oslash;G og gulerod et par minutter. Sk & aelig;R skinken i strimler og kom den i gryden sammen med kvark. Lad alt blive godt varmt. Bland pastaen i og lad den varme med et & oslash;Jeblik. Smag til med friskkv & aelig;Rnet sort peber.
Server evt. Med en salat eller også gr & oslash;Ntsager.