
Ingredienser
- 2 dl finhakket løg
- 20 g smør/margarine
- 6-8 pølser
- ½ tsk mild paprika
- 3/4 kg kogte. Kolde pillekartofler
- 1½-2 dl. Skummetmælk
- 1 lille ds. Koncentreret tomatpuré
- salt og peber
- evt. ½-1 dl fløde
- 1 bdt. Purløg
Fremgangsmåde
Pil løgene og hak dem.
Skær pølserne i skrå skiver.
Skær de kogte kartofler i skiver.
Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde.
Svits løgene til de er klare og gyldne. Tilsæt pølser og paprika. Svits det med.
Dæmp varmen. Tilsæt kartofelskiverne og hæld tomatpuré og mælk i gryden.
Bland alt. Tilsæt salt og peber. Lad retten småkoge i 5 min. Tilsæt fløden og kog igen retten 5 min. Drys Purløg over retten.
Velbekomme;
Tøm køleskabet plejer jeg også, at kalde den Da man kan tilsætte meget af det man har liggende.