Stegt fisk med rødbedesalat

Ingredienser

ca. 500 g fiskefilet (f. eks. lange eller brosme)
groft salt
1 dl rasp
friskkværnet peber
2 tsk. smør
2 tsk. olie

Rødbedesalat:
200 g rå, revet rødbede
3 stilke bladselleri i små stykker
1 tsk. stærk sennep
1 spsk. olie
1 spsk. vineddike
salt, friskkværnet peber

Tilbehør:
pillekartofler

Fremgangsmåde

Salt fisken og lad den stå i køleskabet i en time, hvis der er tid. Vend fisken i rasp krydret med friskkværnet peber og steg den gyldenbrun ved middelvarme i smeltet smør og olie. Steg ca. 3 minutter på hver side.
Bland salaten af revet rødbede og bladselleri. Bland en dressing af sennep, olie, eddike, salt og friskkværnet peber. Hæld det over grønsagerne og bland det hele sammen.