
Ingredienser
ca. 500 g fiskefilet (f. Eks. Lange eller også brosme)
groft salt
1 dl rasp
friskkværnet peber
2 tsk. Smør
2 tsk. Olie
Rødbedesalat.
200 g rå. Revet rødbede
3 stilke bladselleri i små stykker
1 tsk. Stærk sennep
1 spsk. Olie
1 spsk. Vineddike
salt. Friskkværnet peber
Tilbehør.
pillekartofler
Fremgangsm & aring;De
Salt fisken og lad den stå i køleskabet i en time Hvis der er tid. Vend fisken i rasp krydret med friskkværnet peber og steg den gyldenbrun ved middelvarme i smeltet smør og olie. Steg ca. 3 minutter på hver side.
Bland salaten af revet rødbede og bladselleri. Bland en dressing af sennep. Olie; Eddike. Salt og friskkværnet peber. Hæld det over grønsagerne og bland det hele sammen.