
2 pers.
Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
½ tsk. stødt chili
1 tsk. spidskommen
1 spsk. olie
1 æble
½ hokaido græskar, 500 g
1 ds. kokosmælk
½ liter grønsagsbouillon
citron eller lime
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Sauter finthakket løg, hvidløg og krydderier i en gryde med olie ca. 5 minutter. Skræl æble og græskar – kasser før og kerner – og skær dem i tern. Vend dem i gryden og spæd med kokosmælk og bouillon. Lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 minutter. Blend suppen jævn og smag til med ca. 1 spsk. citronsaft, salt og peber. Server med brød.
TIP:
Lad evt. et par kyllingebryster simre møre i suppen. Tag dem op, inden suppen blendes. Skær dem i skiver og læg dem tilbage i den færdige suppe.