
4 pers.
Ingredienser
1 meget stor svinemørbrad eller 2 små
salt, friskkværnet peber
lidt friske krydderureter
lidt dijonsennep
2-3 skiver parmaskinke
evt. 1 dl marsala
Fremgangsmåde
Svinemørbraden flækkes 2/3 på langs og åbnes op. Bankes lidt flad. Krydr med salt og friskkværnet peber, smør med lidt sennep, læg lidt krydderurter på og slut af med parmaskinke – så kødet er dækket.
Grill:
Læg kødet på grillen med skinkesiden nedad. Grill, til der pipler et par dråber op. Vend og steg.
Ovn:
Brun kødet på skinkesiden, 1-2 minutter på hver side. Læg i et ovnfast fad. Kog panden af i marsala og hæld det over kødet. Sættes i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Server med små friskkogte kartofler og kryddersmør.