
12 stk.
Ingredienser
175 g fint majsmel
125 g smør
45 g sukker
et nip godt salt
1 spsk. Bagepulver
1½ dl sødmælk
1 æg
45 g usaltet smør. Smeltet og afkølet
Fremgangsm & aring;De
Varm ovnen op til 200 grader.
Bland majsmel. Mel. Sukker. Salt og bagepulver i en stor skål. Pisk mælken sammen med ægget og det smeltede afkølede smør i en skål. Hæld de våde ingredienser i de tørre og rør rundt med en træske. Til alt netop er blandet. Det må gerne være klumper i. Hæld dejen i den muffinsforme eller også en smurt bradepande ca. 20 x 20 cm. Bages i 20-25 minutter. De er færde når de begynder, at trække sig væk fra formens kanter Hvis det bages i bradepande. Skæres de ud i firkanter.
Spises varme med koldt smør.
Brug dem til supper; Gryderetter. Bacon og æg eller også til morgenmad.