Italienske biscotti

ca. 20 stk.

Ingredienser

250 g mel
50 g brun muscovadosukker
200 g rørsukker
2 æg
1 æggeblomme
150 g hele mandler
½ tsk. Bagepulver
2 tsk. Vaniliesukker
2 tsk. Reven skal af citron

Fremgangsm & aring;De

Sæt i ovnen på 180 grader. Bland alle ingredienserne i en skål. Mandlerne skal ikke hakkets. Ælt dejen med hænderne. Den skal hænge sammen Men være lidt klistret.
Tril dejen til 2 stænger. Der er ca. 6 cm. Brede. Læg stængerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen i 20-25 minutter.
Tag dem ud af ovnen og skær dem med det samme ud til fingertykke småkager. De må gerne være lidt rustikke. Kniven skal være meget skarp. Ellers smuldrer kagerne let;
Når kagerne er kølet helt af. Er de sprøde og lidt seje Men ikke stenhårde.
, Hvis de ønskes hårde. Kan varmen dæmpes lidt og bage de udskårne biscotti i yderligere 10-15 minutter. Eller til de har fået den ønskede hårdhed.