
6 pers.
Ingredienser
Dej:
2 spsk. mel
2 dl majsmel
2 dl mælk
3 æg
25 g smør
Krydret champignonfyld:
25 g smør
5 finthakkede skalotteløg
450 g champignon i kvarte
2 røde peberfrugter i små tern
10 hele korianderfrø
2 dl mild taco sauce
1 lille dåse koncentreret tomatpure
½ tsk. mild chili
salt
75 g reven mozzarella
Gratinering:
25 g reven mozzarella
Fremgangsmåde
Pandekager:
Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskab i mindst 30 minutter. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pendekager i gyldent smør i en pande.
Fyld:
Lad smørret gyldne i en pande. Svits løg og champignon ved kraftig varme, til blandingen er næsten “tør”. Tilsæt peberfrugt, koriander, taco sauce, tomatpure, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 minutter. Smag fyldet til. Fordel fyld og mozzarella på de 6 pandekager. Rul dem sammen og læg dem med sammeføjningen nedad. Drys med mozzarella, gratiner pandekagerne midt i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter.
Server med en god blandet salat.