Tigerrejer på spyd

6 pers.

Ingredienser

Marinade til ca. 24 rejer.
8 spsk. Olie
1½ tsk. Chili. Finthakket
saften af 3 limefrugter
2 spsk. Fishsauce
1½ spsk. Brun farin
3 spsk. Soya
1½ tsk. Finthakket hvidløg
1 håndfuld frisk koriander. Finthakket
1 lille håndfuld thaibasilikum. Finthakket
4-5 limefrugter

Fremgangsm & aring;De

Flæk rejerne i ryggen og fjern den sorte tarm. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Skær limefrugterne til spyddene i 8 stk.
Træk rejer og limefrugter på spyd (3 pr. Spyd). Læg dem i et stort fad og hæld marinaden over. Lad dem trække i 1 time.
Grill dem; Til skallen er brændt og sprød.