Varm andesalat med ingefær

2 pers.

Ingredienser

1 andebryst
2 spsk. Fish sauce
saft af ½ lime
saft af ½ appelsin
1 frisk rød chili. Finthakket
1 cm. Frisk ingefær. Finthakket
et par dråber sesamolie
forårsløg
50 g spæde spinatblade. Brøndkarse. Feldsalat eller også en blanding af det hele.

Fremgangsm & aring;De

Grill eller også steg andebrystet med skindsiden nedad. Til det er rosastegt og saftigt. Lad det hvile.
Imens blandes fish saucen. Citrussaften. Chili. Ingefær og evt. Sesamolie sammen i en skål. Hæld saften fra kødet i skålen og skær, så kødet i tynde skiver på skrå. Vend dem i dressingen og rør godt Så alt bliver blandet.
Dæk et serveringsfad med salatbladene og fordel salaten over; Pynt mef forårsløg.

TIP.
Der kan bruges oksekød i stedet for.