Sejfilet med parmaskinke

Let og meget fedtfattig ret.
1 pers.

Ingredienser

100 g sejfilet
friskkværnet peber
1 skive parmaskinke eller anden lufttørret skinke
125 g grønne bønner
1 tsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
1 lille grovbolle

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.
Fiskefileten krydres med peber og omvikles med parmaskinke. Lægges på et stykke bagepapir i et ovnfast fad. Sættes i ovnen. Læg mærke til at fisken skifter fra at være rå og geleagtig til at blive hvid, fast og godt varm i midten. Det tager ca. 10 minutter.
Kog bønnerne i letsaltet vand, uden låg. De skal være møre, men stadig med bid i. Vend de afdryppede bønner i olivenolie og krydr med salt og peber.
Spis med en grovbolle til.
I stedet for sejfilet, kan der bruges torsk eller anden fast, hvid fisk.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik