
4 pers.
Ingredienser
250 g fintsnittet oksemørbrad
2 små rødløg
2 tsk. Sukker
½ bladselleri i tynde skiver
2 spsk. Limesaft
Marinade.
2 tsk. Finthakket hvidløg
2 tsk. Finthakket ingefær
1 tsk. Sambal oelek
3 spsk. Østerssauce
1 tsk. Sort chilipasta
3 spsk. Olie
Pynt.
2 tomater i både
½ agurk i skiver
frisk koriander
Fremgangsm & aring;De
Bland marinaden af hvidløg. Ingefær. Sambal oelek. Østerssauce. Chilipasta og olie. Vend fintstrimlet oksekød i marinaden og lad det marinere i mindst 30 minutter. længere tid kødet marinerer. bedre & #8211; Gerne 1 døgn i køleskab.
Steg kødet i wok sammen med halvdelen af løgbåden og sukkeret; Bland det straks med bladselleri i en skål. Lad det køle af og smag til med limesaft og salt. Anret blandingen på et fad med tomat. Agurk og resten af de rå løgbåde. Pynt med koriander.