Salsa

Ingredienser

2 røde peberfrugter
½ mellemstort rødløg
3 store citroner
1 fed hvidløg
frisk persille
frisk basilikum
5-6 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
rødvinseddike

Fremgangsmåde

Peberfrugterne grilles sorte. Rødløg hakkes fint. Chilierne hakkes fint, uden kerner. Hak hvidløgsfeddet fint. Når peberfrugterne er sorte, lægges de i en skål med film over og hviler i 5 minutter. Hak krydderurterne. Hæld olivenolie over grøntsagerne.
Fjern skindet fra peberfrugterne og hak dem fint. Bland peberfrugterne sammen med resten og krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt lidt rødvinseddike. Lad salsaen hvile en times tid.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik