Valnødde pastasauce

4 pers.

Ingredienser

1-2 skiver hvidt brød
1 dl mælk
100 g valnødder
3-4 spsk. Olivenolie
2 fed hvidløg
skal og saft af ½ citron
1 håndfuld revet. Frisk parmesan
1 håndfuld frisk koriander
salt. Friskkværnet peber

Fremgangsm & aring;De

Skær brød i tern og lad dem udbløde i mælk i et stykke tid. Kom brødet og alle de andre ingredienser i en blender og blend til det bliver en grød. Hertil kan det forberedes.
Når der skal spises & #8211; Læs. Når pastaen koger. Kommes sauce i en gryde og opvarmes langsomt. Tilsæt mere mælk eller også olivenolie Hvis det er for tykt & #8211;, Men husk der kommer også varmt pasta hvor der hænger vand ved.
Saucen på IKKE koge!!!
Når pastaen er færdig & #8211; Al dente & #8211; Blandes det i saucen.
Server med det samme.