Valnødde pastasauce

4 pers.

Ingredienser

1-2 skiver hvidt brød
1 dl mælk
100 g valnødder
3-4 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
skal og saft af ½ citron
1 håndfuld revet, frisk parmesan
1 håndfuld frisk koriander
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær brød i tern og lad dem udbløde i mælk i et stykke tid. Kom brødet og alle de andre ingredienser i en blender og blend til det bliver en grød. Hertil kan det forberedes.
Når der skal spises – læs: Når pastaen koger. Kommes sauce i en gryde og opvarmes langsomt. Tilsæt mere mælk eller olivenolie, hvis det er for tykt – men husk der kommer også varmt pasta hvor der hænger vand ved.
Saucen på IKKE koge!!!
Når pastaen er færdig – al dente – blandes det i saucen.
Server med det samme.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik