Nudelsalat

Ingredienser

1 frisk chili
2 spsk. syltede hvidløg
2 x 2 cm. frisk ingefær
1-2 stængler bladselleri
2 håndfulde bønnespirer
1 lille bakke rucola
½ gul og orange peberfrugt
1 bdt. forårsløg
3-4 håndfulde babyspinat
1 håndfuld frisk koriander
100 g ristede cashewnødder
nudler
Dressing:
Saft af 1½ lime
2 spsk. soya
2 spsk. olivenolie
1 spsk. sesamolie
1 tsk. akaciehonning
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pisk ingredienserne til dressingen sammen i bunden af en stor salatskål. Skyl og snit alle grønsagerne. Chili, syltede hvidløg og ingefær hakkes fint. Kom bønnespirer, rucola og babyspinat i salatskålen med fintstrimlede peberfrugt, forårsløg og bladselleri. Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Vend alle grønsagerne, de afdryppede nudler og de ristede cashewnødder i dressingen. Pynt med friskhakket koriander.
Server evt. med carpaccio.