
2 pers.
Ingredienser
4 skiver tykt franskbrød
olivenolie
1 avocado
½-1 finthakket rødløg
citronsaft
5 skiver bacon
2 tomater i skiver
5-10 blade icebergsalat
salt. Friskkværnet peber
1 dl mayonnaise
2 dl syrnet fløde
1½-2 dl frisk reven parmesan
1 fed hvidløg
salt. Friskkværnet peber
Fremgangsm & aring;De
Dryp lidt olivenolie over brødene og rist dem på en pande/grillpande.
Skær avocado i tern. Bland med løg og dryp lidt citronsaft over. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Læg baconskiver på en tallerkern dækket med køkkenrulle og stil i microovn. Steg ved fuld varme i ca. 4 minutter & #8211; Til de er spørde.
Bland mayonnaise. Syrnet fløde og parmesanost. Riv hvidløgsfeddet og tilsæt det. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Bred et godt lag sauce på 2 af de grillede brødskiver. Læg avocadoblandingen. Tomatskiver og baconskiver i lag ovenpå hinanden & #8211; På brødskiverne. Riv salatbladene og læg dem ovenpå bacon.
Læg dernæst yderligere 2 brødskiver øverst og stik en tandstik gennem sandwichen Så den bliver holdt sammen;