Lynstegt kylling med cashew nødder

Ingredienser

2 kg. Kyllingelår uden ben
1 spsk. Sukker
3 spsk. Soya
2 spsk. Maizena
1 spsk. Sesamolie
olie til stegning
2 små grønne peberfrugter
1 stor løg
salt
1 ps. Saltede cashewnødder
2 spsk. Hoisin sauce

Fremgangsm & aring;De

Tag skindet af de udbenede kyllingelår og skær dem i små tykker. Bland kylling med sukker. Soya. Maizena og sesamolie. Lad det marinere i mindst 1 time. Gerne natten over.
Varm olie op i wokken. Der skal være olie til, at dække kyllingestykkerne. Når olien begynder, at ryge. Kommes kyllingestykkerne i olien. De vendes af og til, så det bliver brune over det hele. Steg dem kun til de er & #8211; Oversteg dem ikke.
Tag dem op af wokken og lad dem afdryppe, så overskydende olie kommer af; Hæld olie fra wokken, så der kun er 1 spsk. Tilbage.
Stir-fry peberfrugterne og løg med et nip salt i 2 minutter. Tag op og stil til side. Kom kyllingestykkerne tilbage i wokken. Tilsæt hoisin sauce og bland godt. Tilsæt peberfrugt og løg og bland. før der bliver slukket for varmen tilsættes cashewnødderne. Bland det hele godt. Server med ris.