
Ingredienser
2 kg. kyllingelår uden ben
1 spsk. sukker
3 spsk. soya
2 spsk. maizena
1 spsk. sesamolie
olie til stegning
2 små grønne peberfrugter
1 stor løg
salt
1 ps. saltede cashewnødder
2 spsk. hoisin sauce
Fremgangsmåde
Tag skindet af de udbenede kyllingelår og skær dem i små tykker. Bland kylling med sukker, soya, maizena og sesamolie. Lad det marinere i mindst 1 time, gerne natten over.
Varm olie op i wokken. Der skal være nok olie til at dække kyllingestykkerne. Når olien begynder at ryge, kommes kyllingestykkerne i olien. De vendes af og til så det bliver lige brune over det hele. Steg dem kun til de er nok – oversteg dem ikke.
Tag dem op af wokken og lad dem afdryppe så overskydende olie kommer af. Hæld olie fra wokken så der kun er 1 spsk. tilbage.
Stir-fry peberfrugterne og løg med et nip salt i 2 minutter. Tag op og stil til side. Kom kyllingestykkerne tilbage i wokken. Tilsæt hoisin sauce og bland godt. Tilsæt peberfrugt og løg og bland. Lige før der bliver slukket for varmen tilsættes cashewnødderne. Bland det hele godt. Server med ris.