Lynstegt kylling med cashew nødder

Ingredienser

2 kg. kyllingelår uden ben
1 spsk. sukker
3 spsk. soya
2 spsk. maizena
1 spsk. sesamolie
olie til stegning
2 små grønne peberfrugter
1 stor løg
salt
1 ps. saltede cashewnødder
2 spsk. hoisin sauce

Fremgangsmåde

Tag skindet af de udbenede kyllingelår og skær dem i små tykker. Bland kylling med sukker, soya, maizena og sesamolie. Lad det marinere i mindst 1 time, gerne natten over.
Varm olie op i wokken. Der skal være nok olie til at dække kyllingestykkerne. Når olien begynder at ryge, kommes kyllingestykkerne i olien. De vendes af og til så det bliver lige brune over det hele. Steg dem kun til de er nok – oversteg dem ikke.
Tag dem op af wokken og lad dem afdryppe så overskydende olie kommer af. Hæld olie fra wokken så der kun er 1 spsk. tilbage.
Stir-fry peberfrugterne og løg med et nip salt i 2 minutter. Tag op og stil til side. Kom kyllingestykkerne tilbage i wokken. Tilsæt hoisin sauce og bland godt. Tilsæt peberfrugt og løg og bland. Lige før der bliver slukket for varmen tilsættes cashewnødderne. Bland det hele godt. Server med ris.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik