Spinatsalat med vinaigrette og ovnbagt parmaskinke

4 pers.

Ingredienser

400 g babyspinat
8 tynde skiver parmaskinke

Vinaigrette:
2 fintsnittede skalotteløg
3-4 hårdkogte æg
2 tsk. dijon sennep
1 dl sherry eller vineddike
3 dl olivenolie
friskhakkede krydderurter (esdragon, purløg, dild)
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rens spinaten og lad den dryppe godt af. Læg skiver af parmaskinke på et stykke bagepapir og bag den i en varm ovn på 200 grader i 4-5 minutter.
Kom skalotteløg i en skål med hakket æg. Rør sennep med eddike, salt og friskkværnet peber. Rør olien i lidt efter lidt. Tilsæt hakkede krydderurter og vend det sammen med løg og æg.
Ved servering vendes spinaten i og serveres med den bagte parmaskinke.
Server godt brød til.