
4 pers.
Ingredienser
500 g fiskefilet (f. eks. laks eller torsk)
500 g grøntsager (f. eks. squash og rødløg)
2 tsk. rød karrypasta
3 fed finthakket hvidløg
4 kaffir limeblade
1 ds. kokosmælk
2-3 spsk. fiskesauce
2-3 tsk. sukker
olie til stegning
frisk koriander til pynt
Fremgangsmåde
Skær fisken i mindre stykker og snit grøntsagerne. Varm olien op i en wok og steg fisken i 1-2 minutter. Tag dem op.
Rist karrypasta, hvidløg og limeblade i olie i 1-2 minutter. Tilsæt 1 spsk. kokosmælk, for at undgå at krydderierne brænder på.
Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i 2-3 minutter.
Tilsæt kokosmælk, og lad retten simre 2-3 minutter. Bemærk: Kokosmælk skiller let, hvis den bulderkoger.
Smag retten til med fiskesauce, limesaft og sukker.
Opvarm fiskestykkerne i saucen i ca. 1 minut og pynt med koriander.
Server med jasminris.