
Lækker suppe. Der får sødme fra ferskner.
4 pers.
Ingredienser
1 stort løg
2 spsk. Karry
1 spsk. Smør + 1 spsk. Olie
1-2 fed hvidløg
½ liter hønsebouillon
1 dåse ferskner
1 ds. Hakkede tomater
2½ dl piskefløde
200 g rejer
Fremgangsm & aring;De
Pil og hak løget fint. Steg det i fedtstoffet. Tilsæt karry. Og lad den stege med. Pres hvidløg i.
Hæld bouillon over sammen med saften fersknerne og de hakkede tomater med saft. Lad det koge i 15 minutter.
Hæld fløden i. Og lad suppen koge igennem.
Skær fersknerne i små tern og tilsæt dem sammen med sammen med rejerne. Varm det netop igennem.
Server med gode flutes.
Rejerne på IKKE koge;, Så bliver de seje.