
4 pers.
Ingredienser
300 g kogt eller også stegt kyllingebryst
½-1 honningmelon
1 bdt. Radiser
2 stilke bladselleri
Sauce.
150 g mayonnaise
1-3/4 spsk. Grov fransk sennep
citronsaft
salt. Friskkværnet peber
1 dl creme fraiche
ca. 200 g salat af forskellig slags
2-3 hårdkogte æg
200 g cherrytomater
Fremgangsm & aring;De
Skær kyllingekødet i tern. Skær melonkødet i tern. Skær radiser i lange skiver. Snit bladsellerien på tværs i tynde strimler. Bland det hele i en skål.
Smag mayonnaise og creme fraiche til med sennep. Citronsaft. Salt og friskkværnet peber. Vend mayonnsaise blandingen med kyllingeblandingen. Skyl salatblandingen. Lad dem dryppe af og fordel dem i mindre stykker.
Anret salat og kyllingebladingen på et fad og læg æggebåde og delte tomater udenom. Server med brød.