Thai kyllinge sate med krydret peanutsauce

Ingredienser

4 kyllingebryster
2 spsk. Appelsinjuice
2 spsk. Soya
1/4 tsk. Sesamolie
1 stort fed hvidløg. Finthakket
Spicy peanut sauce.
2 spsk. Frisk koriander. Hakket
3 spsk. Varmt vand
3 spsk. Chunky peanutbutter
1 tsk. Brun farin
½ tsk. Chiliflager
½ tsk. Soya

Fremgangsm & aring;De

Skær hvert kyllingebryst i 8 tern. Sæt dem på træspid. Læg dem i en lav brandepande.
Bland appelsinjuice. Soya. Olie og hvidløg godt. Hæld det over kyllingespyddene og lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter. Vend dem 1 gang;
Bland ingredienserne til saucen og stil til side.
Grill spyddene til kyllingen er og server med det samme. Sammen med dippingsaucen.