
12 stk.
Ingredienser
250 g. Mel
1 tsk. Natron
225 g sukker
50 g usødet kakao
1 tsk. Vaniljeekstrakt
1 1/4 dl. Mælk
1 dl. Flydende olie-margarine
2½ dl. Yogurt naturel
1 æg
100 g god. Mørk chokolade. Hakket
Fremgangsm & aring;De
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Vend den hakkede chokolade i.
Kom alle de våde ingredienser i en anden skål og pisk det godt sammen med et piskeris.
Hæld den flydende masse i de tørre ingredienser og vend det hele sammen. Indtil det netop et blandet & #8211; IKKE mere! Brug en (træ)grydeske.
Fyld muffinsform 2/3 op. Bages ved 220 grader i ca. 15-17 minutter. Tjek med en tandstikker, at de er gennembagte. Tag dem ud og lad dem køle af på bagerist.