Salat med glaseret mørbrad

4 pers.

Ingredienser

½ dl soya
1 dl sukker
2 små udkernede, røde chili
2 spsk. finthakket ingefær
2 spsk. fishsauce
2 spsk. limesaft
1 afpudset mørbrad
½ liter blandet salat
1 bdt. frisk koriander og mynte
1 lille bdt. basilikumblade
2 snittede forårsløg

Fremgangsmåde

Kom soya, sukker, ingefær, chili, fishsauce og limesaft i en sauterpande og kog under omrøring i 3-4 minutter, til blandingen bliver en smule tyk. Halver og læg mørbraden i panden og lad den braisere 5-6 minutter på hver side. Tag kødet op og lad det trække. Kog marinaden en smule ind og smag til.
Bland de forskellige salater og kød i skiver. Anret det på salaterne og dryp marinaden over.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik