Triple chokolade muffins

10 stk.

Ingredienser

240 g mel
25 g god kakao
2 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
85 g god, hvid chokolade
85 g god, mørk chokolade 70%
100 g mælkechokolade
2 æg, let sammenpiskede
2 3/4 dl creme fraiche 18%
85 g muscovadosukker
85 g smør, smeltet

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.
Sæt dobbelte papirmuffinsforme på en bageplade.
Rør mel, kakao, bagepulver og natron sammen i en skål. Hak de 3 slags chokolade groft og vend det i melblandingen. Pisk æg, creme fraiche, sukker og smeltet smør i en anden skål. Vend melblandingen i med lettte tag, rør ikke mere end højst nødvendigt, kun til det netop er blandet og den må gerne være lidt klumpet. Fordel dejen i muffinsformene og bag i 20 minutter. Tjek at de er gennembagte. Tag dem ud og lad dem køle af i 15 minutter på bagepladen. Flyt dem til en bagerist, hvor de køles helt af.