Sådan giver du terrassen et nyt look

Efter en lang vinter kommer foråret og sommeren, og så er det atter tid at nyde livet udenfor. Er man så heldig at have en terrasse, gælder det bare om at få fundet den gode liggestol frem, skænket sig et glas vin og slå op på der, hvor man var nået til i sin bog. Eller måske har man lyst til at invitere vennerne eller familien til grillaften.

Der findes flere typer af terrasser, f.eks. i sten eller træ. Har man en træterrasse, er det nødvendigt at vedligeholde den fra tid til anden. Her i artiklen ser vi nærmere på, hvordan man kan friske sin terrasse op og give den et nyt og friskt look, blandt andet med terrasseolie.

Frisk op med krukker og møbler

Når man ønsker at friske sin terrasse op, er der flere indsatsområder, man kan se på. Noget der virkeligt betyder noget for udtrykket er at træterrassen er velplejet med terrasseolie eller maling. Terrasseolie fås i forskellige nuancer og til forskellige træsorter, så disse faktorer bør man have med i sine overvejelser.

Udover at pleje træterrassen med terrasseolie kan man også se på indretningen af terrassen. Her er der mange knapper, man kan skrue på. Krukker i forskellige størrelser og udformninger med blomster og planter i forskellige farver giver variation og liv på terrassen, og det bringer haven helt ind. Der findes også krukker, der kan hænges op, så det er også en mulighed.

Havemøbler spiller også en rolle, når man er ude efter noget nyt på terrassen. Byggemarkederne har i sommerhalvåret som regel et stort udvalg af forskellige havemøbler, så her er der rig mulighed for at gå på opdagelse og udforske sin nye stil. Hynder i flotte farver kan også være med til at løfte niveauet og skabe et flot og levende look. Til de lune sommeraftener er det hyggeligt med lanterner. Køb f.eks. nogle stykker i forskellige størrelser og placer dem rundt omkring på terrassen, så er der virkeligt dømt sommerhygge.

Der er altså mange muligheder, man kan overveje, når man ønsker at friske terrassen op, det er blot at vælge.

Tidligere artikelHusk at Slappe af Når du Spiller Golf
Næste artikelHar du brug for hjælp med din holdning?