Opskrifter på hverdagsmad

På denne side kan du finde de bedste madopskrifter på mange af
de traditionelle danske madretter samt et hav af udenlandske specialiteter og spændende madvarer.

Jeg håber, at du vil benytte lejligheden til at kigge dig lidt rundt
og finde en eller flere opskrifter, der passer dig.

Lidt om status på sitet 2011;

Jeg arbejder rigtig meget for tiden, så der bliver ikke opdateret så ofte som jeg kunne ønske. Birthe er dog stadig flink til at hjælpe mig med at kategorisere og indtaste nye opskrifter. Som regel nogle hun selv har prøvet, men en gang i mellem også nogle som hun bliver præsenteret for på sin blog og som hun simpelthen ikke kan vente med at sprede.

Der er over 3000 sider med opskrifter på denne hjemmeside og jeg håber med tiden, at få lavet søgefunktionen endnu bedre, så der også kan søges på sammensætning af ingredienser og ikke kun opskrifter.

Sommeren har ikke budt på de vilde grilloplevelser, men det er selvfølgelig rart, at have noget til gode. Jeg har dog grillet nogle få gange, men slet ikke så ofte som jeg gerne ville. Som kompensation for manglende grilloplevelser i år har jeg besluttet, at julens flæskesteg skal grilles. Jeg har fået det før, men aldrig selv gjort det endnu. Hvis du har et par gode opskrifter på julemad på grill hører gerne fra dig allerede nu – så er der en chance for at jeg kan nå at teste før det bliver alvor og gæsterne sidder og venter.

Status 2010;

Der er blevet indtastet over 300 opskrifter fra brugerne i 2010. Afprøvning af opskrifter har der ikke været så meget tid til i den gode danske sommer, men det har været en rigtig god sommer alligevel. Jeg har ikke brugt så meget tid på at indtaste opskrifter, som jeg har brugt på, at afprøve opskrifter på grillen, som for en gangs skyld har været flittigt brugt.

I går lavede jeg en en hjemmelavet gammeldags æblekage med flødeskum og masser af makroner. Generelt er folk i min omgangskreds for fedtede med markonerne, når de laver æblekage. Det rodede jeg bod på i går. For mange makroner kan dog godt ødelægge æblekagen, da den bliver lige vammel nok.

Jeg er blevet far den 25. oktober 2009 og sitet har ligget lidt stille, men der bliver dog stadig indtastet og afprøvet nye retter. Måske det var en ide med kategori for babymad?

Hvis du ikke finder de opskrifter du søger er du mere end velkommen
til at sende en mail og jeg vil så prøve, at finde dem frem til dig.

Manglende madretter kan efterlyses på opskrifter@divxit.dk

Seneste opdateringer:

2001 har budt på meget lønarbejde – det tager meget af ens fritid det arbejde – men der bliver stadig indtastet på livet løs.

Af nye opskrifter i 2010 blev det ti over 300 stk. fra jer brugere og ca. 200 jeg selv har tastet ind. Tak for jeres indsats.-)

Der er blevet vedligeholdt løbende i marts måned 2009. Søgefunktionen er endnu en gang blevet opdateret, og der er tilføjet yderligere 100 madretter. De fleste nye retter er allerede katogoriseret under rigtig kategori, mens nogle få endnu mangler at blive flyttet.

Der er tilføjet mere end 1000 nye madopskrifter i år 2009. Mange af dem kunne få titlen “sund mad – udet at det skal være kedeligt!”. Du finder de sidste nye madopskrifter fra min co-webmaster, Birthe, under “Birthes opskrifter“.- 2009.

Madforum er midlertidig lukket på grund af tekniske problemer. Vi arbejder på sagen, og regner med i samme ombæring, at tilføje nye ting, så det bliver nemmere, at udveksle madideer blandt brugerne.

Alle opskrifter er nu “printvenlige. Du skal væge “filer” og “udskriv” for at udskrive en given opskrift.

Ny kategori: madtærter

Se de nye fiskeopskrifter

Kategorien “forretter” er
blvet opdateret med mange nye madopskrifter.

Vi og vore brugere har været flittige! Der er tilføjet mange
nye madretter. Disse er ikke sorterede, men er tilgængelige på denne
side: Alverdens mad.

Orientalske opskrifter

Lad dig inspirere af østen. Madkunst med et strejf af østens
magi. Personlig vil jeg anbefale oksekød med chilli. En stærk ret!

Opskrifter med lækker pasta

Selv er vi vilde med pasta, og det var derfor helt naturligt, at vi også lavede
et afsnit om dette.

Fedtfattige madopskrifter

Vi har lavet en hel sektion med Fedtfattige madopskrifter. Selvom
opskrifterne er fedtfattige er de stadig lækre.

Teknisk info om “nemme opskrifter”:

Sitet her opfylder betingelserne beskrevet under w3c (xhtml 1.0 strict).
Hver side fylder kun 3.2KB og skulle således loade lynhurtigt. Hvis
du alligevel finder en fejl så kontakt venligst webmaster.

Sitet indeholder ikke irriterende pop-up reklamer eller andre ulødigheder
– og kommer heller ikke til det, så venligst men bestemt lad være
med at anmode om annoncer på sitet – det er spild af tid. – Brug tiden
på at sende opskrifter til sitet i stedet:-D