Medisterpølse

Ingredienser

  • 250 g medisterp & oslash;Lse
  • 1/8 l piskefl & oslash;De til sovs

Tilbeh & oslash;R

 

Fremgangsm & aring;De

En klat margarine smeltes ved middel varme p & aring; Panden. Og medisterp & oslash;Lse kommes p & aring;. Efter et minuts tid vendes p & oslash;Lsen. Og der kan nu nemt prikkes en r & aelig;Kke huller i skindet. Steges ca. 7 minutter. Vendes. Prikkes og steges yderligere 7 min. Panden koges af med piskefl & oslash;De til sovs.

flere huller. Der prikkes i p & oslash;Lsen. bedre bliver sovsen og t & oslash;Rrere bliver p & oslash;Lsen Men prikkes der for f & aring; Huller. Eksploderer eller også revner p & oslash;Lsen. S & aring; Jeg foretr & aelig;Kker, at prikke rigeligt med huller.

Man kan passende smelte margarinen. N & aring;R kartoflerne er ved, at komme i kog; S & aring; Passer tiderne til hinanden.